Minőségi síiskola

2011 óta működtetjük Maroshévizen a síiskolánkat. Fő célkitűzésünket megvalósítottuk! Mindig fiatal, dinamikus és professzionális síoktatókkal dolgoztunk. Ezt a jövőre nézve is garantáljuk.

A ForCamp Egyesület és síiskola oktatói a maroshévizi sípálya hősei. Nem síelő jégrobotok, ők a síkomplexum házigazdái.

Fedezd fel szolgáltatásainkat. A hegyek és a síelés ihletett minket arra, hogy magas színvonalú sítáborokat szervezzünk és a professzionalizmus ne csak egy fogalom legyen számunkra. Nálunk gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálják a középutat a szórakozás és a kikapcsolódás között.
A legmegfelelőbb tudási szint kiválasztásában is segítünk: kezdő szint, középhaladó szint (párhuzamos lécekkel való sízés), haladó szint (carving)

Miért pont egy sítábor?

Tanulj egy csoport tagjaként.

A statisztikák szerint aki közösségben tanul, jobb eredményeket ér el.

Képzett síoktatók

Síoktatóink szakmai képzésen vagy sport egyetemen szereztek oktatói diplomát

Maroshévizi sípálya

A maroshévizi sípálya azért jó, mert kiváló helyszínt biztosít a kezdők oktatására. Az egy kilométeres kék jelzésű pálya nagyszerű a gyakorlatozásra. A haladóknak a Mogyorós, piros jelzésű pályát ajánljuk.

Csapatunk

  • Síoktatók
  • Irodaközpont
Bartha Gergely

1986. április 27-én születtem, Marosvásárhelyen. Szenvedélyem a síelés, 6 éves korom óta űzöm a sportot. A síoktatói diplomámat 2012 januárjában szereztem, a Román Szakmai Síegyesülettől, amelynek tagja is vagyok. Mint oktató fontosnak tartom az alkalmazkodó képesség növelését, különböző viszonyokban, egyszóval ne csak a könnyű dolgokat szeresse a gyerek. A síoktatás szerintem játékos tanulás révén kell történjen.

Ferenczy István

1972-ben született, kisgyerek kora óta szenvedélye a természet. Dolgozott már gyógyszergyárban „méregkeverőként”, termőföldeken kertészmérnökként, irodában „akta kukacként” és informatikusként, de mindezeknél jobban szereti a családját, a természetet és a szabadságot. Jelenleg a Maros Megyei Hegyimentő szolgálat munkatársa mint hivatásos hegyimentő. Hiszi, hogy a mozgás az egészséges életmód egyik mozgató rúgója. A hegyimentő szolgálat munkatársaként diplomás síoktatóként is dolgozik.

Lukács Botond

Született 1982-ben, kétgyerekes családapa. Kedvenc időtöltése a motorozás, hobbyjai közé tartozik a kirándulás, sízés, zenélés. Tanulmányait a kolozsvári Babes Bolyai egyetem Sport szakán végezte el.

Bartha Emőke

1987 június 4-én született, Marosvásárhelyen. Tanulmányait a csíkszeredai Sapientia EMTE, társadalomtudományi karán végezte. Média- és PR-szakemberként tudja, hogy mennyire fontos a bizalom, a megjelenés, a magas minőségű szolgáltatás és a megfelelő kommunikáció. Ezt ülteti életbe a ForCamp Egyesület munkatársaként. Ha nem a munkájával, akkor a kisfiával van elfoglalva. Szabadidőben pedig együtt kirándul a család. Életfilozófiája a pontosságon, a becsületen, a szabadságon, a jó párbeszéden, a természet szeretetén, a családközpontúságon, a jó zene, jó viccek és jó társaság nyújtotta szárnyaláson alapszik.