Sítábor szabályzat

Beiratkozás
A beiratkozás a következő lépésekből áll:
1. A szülő (a gyerektáborok esetében) vagy a résztvevő (a felnőtteknek szóló tábor esetében) kitölti a beiratkozási ívet a www.sitabor.tabaraschi.ro oldalon.
2. Kifizeti a tábor teljes összegét vagy felét bankkártyával, banki utalással vagy az iroda székhelyén készpénzzel: Forcamp Egyesület, Marosvásárhely, Sáros utca, 1. szám, Garanti Bank, bankszámla szám: RO90UGBI0000412009578RON, CIF: 34278703. A sífelszerelés bérét és a sífelvonó összegét a táborba való érkezéskor kell kifizetni.
3. Amennyiben a fizetés nem történik meg 3 napon belül telefonos vagy email-ben történő visszajelzés után érvénytelenítjük a foglalást.
4. Legkevesebb 5 nappal az indulás előtt email-ben értesítjük az indulás időpontjáról és a fontosabb tudnivalókról.
5. Az 50 százalékos előleget függetlenül a lemondás okától az Egyesület vezetősége nem téríti vissza. Nem fogadunk el sem családorvosi sem szakorvosi igazolást.
6. A tábor teljes árának (100%) kifizetése esetében az Egyesület vezetősége visszatéríti az összeg 50 százalékát, amennyiben a lemondás a tábor kezdete előtt 7 vagy több naptári nappal történik.
7. Amennyiben a tábor kezdete után, okoktól függetlenül kiveszik a gyereket a táborból, a Forcamp Egyesület vezetősége nem térít vissza pénzt.
8. A tábor ideje alatt 3-4 tábori vezető/felügyelő foglalkozik a gyerekekkel. Mindenik tábor esetében legtöbb 7 gyerekre jut egy felügyelő.
Hóviszonyok
A maroshévizi sípálya természetes hó hiányában a teljes szezon ideje alatt hóágyúkkal biztosítja a műhavat. Amennyiben a tábor kezdetekor zárva van a sípálya, visszautaljuk a tábor teljes összegét.
Felszerelés, ruházat
Fontos a megfelelő téli ruházat és váltóruha. Kérjük a szülőket legyenek erre kiemelt tekintettel. Legyen a gyereknél lepecsételt ellenőrző. Ne csomagoljanak a kelleténél több ruhát, felszerelést, egyéb tárgyakat, ez csak megnehezíti a gyerek és a csoport életét.
Indulás, érkezés, utazás
Ingyenes szállítást Marosvásárhelyről biztosítunk vonattal. Más esetben a szülő, kísérő feladata elhozni a gyereket Maroshévízre. A gyereknél legyen lepecsételt ellenőrző, és orvosi ellátás esetén tudja bediktálni a személyi azonosító számát (CNP). A vonattal való utazás során végig felügyelet alatt vannak a gyerekek. A szükséges információkat a tábor kezdete előtt néhány nappal emailben közöljük.
Szükséges dokumentumok
Lepecsételt ellenőrző (gyerekek esetében), amennyiben vonattal utazik.
Orvosi igazolás a családi orvostól ( apt pentru efort fizic și mental) (gyerekek esetében)
Mobil telefonok
A tábori programok során a gyerek nem használhatja a saját telefonját. A saját telefonokat a felügyelők minden nap összegyűjtik, este pedig kiosztják. Ekkor lehet kommunikálni a gyerekekkel. Ide soroljuk az mp3 lejátszókat, táblagépeket és egyéb elektronikai vagy nem elektronikai eszközöket, amelyek zavarhatják a gyerek figyelmét. A táborvezető nevét és telefonszámát a tábor kezdete előtt közöljük.
Édesség
A gyerekek által hozott édességeket összegyűjtjük és a megfelelő időpontban kiosztjuk.
Gyógyszer
Amennyiben a gyerek a tábor ideje alatt gyógyszeres kezelés alatt áll, a tabletták adagolásáról a táborvezetők gondoskodnak. Kérjük nekik átadni a gyógyszereket. A táborban van elsősegély-nyújtási doboz, a kisebb egészségügyi problémák esetére. Ha komolyabb egészségügyi probléma adódik, orvoshoz fordulunk, és értesítjük a szülőt. Allergia esetén szintén a táborvezetőt kell értesíteni. A gyógyszeres kezelést és az allergiát leszámítva kérjük a szülőket, hogy ne tegyenek a gyerek csomagjába semmilyen más gyógyszert.
Fénykép
A táborokban készült fotó és videó anyagot az Egyesület felhasználhatja online vagy nem online népszerűsítés céljából, de nem kereskedelmi célokból.
A táborból való kizárás
Abban az esetben, ha a gyerek a tábor ideje alatt cigarettázik, alkoholt, drogokat vagy energiaitalokat fogyaszt, ok nélkül nem vesz részt a programokon, csúnyán beszél, rasszista vagy nacionalista megnyilvánulásai vannak, lopáson kapják rajta, erőszakos cselekedetei vannak, rongál, és ismételten nem tartja be a szabályokat a tábori vezetőségnek jogában áll kizárni őt a táborból. Ebben az esetben a szülő köteles minél sürgősebben kiszállni a helyszínre és hazavinni a gyereket, anélkül, hogy visszakapná a szolgáltatás árát. Biztosítjuk önöket, hogy a tábori felügyelők egyforma bánásmódban részesítik a gyerekeket.
Károk
Amennyiben a gyereke véletlenül vagy szánt szándékkal megrongálja a turistaház berendezését, az udvar berendezését, a gyerekek tárgyait, a szülő vagy kísérő kötelessége kifizetni azt.
Adatok kezelése
Figyelembe véve a 129/2018 számú törvényrendeletet az ön személyes adatait a következő formában fogjuk felhasználni:
1. Az ön személyes adatait pappirok kitöltése, statisztikai célok végett fogjuk használni.
2. Ezeket nem fogjuk nyilvánosságora hozni, informálás céljából fogja egyesületünk használni.
3. Az adatok tárolása végtelen ideig tart.
Visszautazás
Azok a gyerekek, akik Marosvásárhelyről vonattal indultak, vonattal mennek haza Maroshévízről. A többi gyerek esetében a szülőket a Farkas-lakhoz várjuk. A hazautazás és az időpont részleteiről email-ben értesítjük Önöket.

Alulírott szülő, hivatalos gyám, tudomásul vettem a fentieket és a következőket:
1 Tudomásul vettem a tábori szabályzatot, és egyetértek vele.
2 Engedélyezem, hogy sürgősségi esetekben a tábori vezetőség a gyerek érdekében döntést hozzon.
3. Online beiratkozáskor jelen szerződés az (Egyetértek a sítábor szabályzatával) mező kipipálásával aláírottnak és elfogadottnak minősül.
contact@tabaraschi.ro